Jövőre halasztják az idei Gombaszögi Nyári Tábort

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztják a Gombaszögi Nyári Tábort. A már megváltott jegyek a 2021-es rendezvényre érvényesek.


A világjárvány miatt a Gombaszögi Nyári Tábor szervezői úgy döntöttek, hogy egy évvel elhalasztják a legnagyobb érdeklődésre számot tartó szlovákiai magyar rendezvényt. Ezt Orosz Örs, a fesztivált szervező Sine Metu Polgári Társulás elnöke videóüzenetben jelentette be a tábor Facebook-oldalán.

A 2020-as fesztiválra megváltott jegyek azonban érvényesek maradnak a következő évben, így 2021. július 12-18. között a táborozók újra megtölthetik élettel a gombaszögi völgyet. A már megvásárolt bérletek átruházhatóak, elajándékozhatóak. A szervezők azonban ezzel együtt biztosítják a hetijegyek visszaválthatóságát is.

A szervezők immár hagyományosan minden évben ingyen hetijeggyel ajándékozzák meg egy-egy szlovákiai magyarlakta járás lakóit. Idén az Érsekújvári járás lakóinak kedvezett volna a szerencse. Ezzel kapcsolatban a szervezők elmondták, a kedvezmény továbbra is él, az Érsekújvári járás lakói 2021-ben ingyen vehetnek részt a fesztiválon.

Szeretnék köszönetet mondani annak a hozzávetőlegesen 1000 felvidéki fiatalnak, aki már megvásárolta a jegyét a fesztiválra, illetve annak a 250 személynek, aki élt az Érsekújvári járás számára meghirdetett kedvezménnyel és ingyenesen jegyet váltott a rendezvényünkre. Ezek a jegyek érvényesek a 2021-es időpontra” – mondta Orosz.

Mindemellett a szervezők kilátásba helyezték, hogy 2021-ben egy további magyarlakta járás lakóit is ingyenjeggyel ajándékozzák majd meg.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek