Jude Law pesti kocsmában énekelt egy lánynak

Jude Law kedd este a Gozsdu udvarban, a Kolor nevű szórakozóhelyen bulizott, tudtuk meg egy huszonhárom éves budapesti fiútól, aki szintén ott volt a barátaival. A bakancsot, fekete nadrágot és bőrdzsekit viselő Jude Law ismerte a fiú társaságának egyik tagját, ezért odament hozzájuk köszönni. A köszönésből dumálás és közös cigizés lett, aztán Law ott ragadt, és az eleinte tíz-tizenöt fős, később kicsit megcsappant társaság végül majdnem záróráig maradt.

Jude Law

Forrás: AFPmiddle

Informátorunk elmesélte, hogy Law “baromi jófej volt”, teljesen közvetlenül, barátságosan viselkedett, és ugyanúgy lehetett vele dumálni, mint bárki mással. Law whiskyt ivott, és az éjszaka egy pontján elénekelt egy ír népdalt a társaságukban levő ír cserediáklánynak. Filmes műveltségi vetélkedőt is játszottak egymás közt, az egyik kérdés például az volt, hogy hogy hívták Rocky edzőjét. “A hely tulajdonosai nagyon figyelték, hogy mit csinál, de számomra olyan volt, mintha lett volna köztünk egy arc, akit mindenki ezer éve ismer. Nem volt semmi szereplés vagy feltűnősködés”.

Jude Law március vége óta tartózkodik Budapesten, mert itt forog Paul Feig Spy című kémvígjátéka, amelyben a brit színész egy dörzsölt szuperügynököt alakít. A film további főbb szerepeit Melissa McCarthy, Jason Statham és Rose Byrne játsszák.


Hasonló cikkek