Julia Roberts még sohasem volt ennyire elkeseredett

Sztárszereposztás, mélyen sebzett karakterek, fordulatos történet, amibe legszívesebben már most elmerülnék, hogy tudjam mi lesz azzal a gúnyosan mosolygó, utálatos fiúval, és Julia Roberts még egy előnytelen frizurát is bevállalt, csak hogy még hitelesebb legyen a szerepben.  Íme a Secret in Their Eyes első előzetese:

Mi itt a hiba akkor? Hát az, hogy ez egy mesteri, Oscar-díjjal jutalmazott argentin thriller remake-je. Az eredetit Szemekbe zárt titkok címmel vetítették 2010-ben a magyar mozik. tegyük hozzá, ha elvonatkoztatunk attól, hogy a Secret in Their Eyes címmel egyszer már készült egy közel tökéletes thriller, akkor ez a trailer tulajdonképpen meghozza a kedvet az új filmhez.

 

Julia Roberts nem tud továbblépni lánya halálán, és a tizenhárom évet felölelő nyomozásban egyik munkatársa is segíti. Az eredetihez hasonlóan a remake is ide-oda ugrál az időben, és azt a kérdést boncolgatja, hol húzható meg a határvonal igazságszolgáltatás és bosszú között.  Az idő múlásával ugyanis

Jullia Roberts szép lassan átvált Charles Bronson-üzemmódba.

 

A Secret in Their Eyes másik két főszerepét Nicole Kidman és Chiwetel Ejiofor alakítja. Billy Ray látta el az írói és a rendezői feladatokat, aki már számos forgatókönyvéért (Az éhezők viadala, Philips kapitány) felelt, és eddig két filmet rendezett: A hazugsággyáros-t és Az utolsó jelentés-t.  Amerikában október 23-án mutatják be a filmet.

 


Hasonló cikkek