Június elején Szántóföldi Napok lesznek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével együttműködésben – megrendezi a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t a Fejér megyei Mezőfalván június 9-10-én.

    A kamara közleménye szerint az ország legnagyobb területén, több mint 400 ezer négyzetméteren megrendezett szántóföldi rendezvényén védettségi igazolvány (illetve a védőoltást igazoló mobilapplikáció) bemutatásával lehet majd részt venni.
A NAK Szántóföldi Napok több éve az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg, szántóföldi környezetben.

Az állógépes kiállításon rendre a hazai mezőgazdaságigép-forgalmazás 80 százalékát képviselő cégek mutatják be gépeiket, eszközeiket, emellett másfél hektáros demópályán kipróbálhatók a gépek, illetve gépkapcsolatok.
A rendezvény középpontjába ezúttal is az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók kerülnek. Mindkét napon bemutatkoznak a legújabb nemesítési és kutatási eredmények a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajták és hibridek.

Gazdaság | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

 


Hasonló cikkek