Lánykérés szem- és fültanúi lehettek a kecskeméti színház nézői

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház két vendégművésze szerelmének egyik meghatározó pillanatát láthatták a Bánk Bán-előadás végén. Az opera cselekményétől kifejezetten távol álló módon a lánykérés két főszereplője Gertrúd és Petúr bán voltak.

A hétvégén elbúcsúztatta a Bánk bán opera-keresztmetszet és balettelőadását a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. A társulat és a közönség mégsem ezt vitte magával legmaradandóbb emlékképként, hanem azt a különleges néhány percet, amely a szünetben, a két felvonás között zajlott – írja Facebook-oldalán a teátrum.

Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs, az opera-keresztmetszet két vendégművésze, Petúr bán és Gertrúd megszemélyesítői a Bánk bán ideje alatt, a Kecskeméti Nemzeti Színház falai között ismerkedtek meg és szerettek egymásba️. Az ifjú menyasszony mit sem tudott szerelme tervéről, a társulat többi tagja azonban izgatottan várta a május 28-ai előadás végét. A tapsrendet megszakítva, Pölös János művészeti titkár közreműködésével, a Bánk bán család és az utolsó előadás közönsége előtt kérte meg Bognár Szabolcs Laczák Boglárka kezét.

Frrás

Révhegyi Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek