Kedd: Újra indul a termelés Győrben az Audi gyárban

A Volkswagen Konszernnel előzetesen egyeztetett átfogó intézkedési csomagra épülő szigorú protkoll eljárások mellett újra indul a március 23-án leállt termelés az Audi Hungária győri gyárában.  

Az óvintézkedések egyik sarkalatos pontja a távolságtartás. A vállalat a munkatársak személyes érintkezési lehetőségeit már hetekkel ezelőtt a minimumra csökkentette. Azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést fenn kell tartani, a 1,5 méteres biztonsági távolságot be kell tartani.

A személyes kontaktusok kiváltására telefonos ügyfélszolgálat működik például a személyügyön. A járvány kitörését követően a vállalat egészségmenedzsmentje azonnal bevezette a koronavírus-fertőzés gyanújával jelentkező munkatársakra vonatkozó ellátási rendet. Ezen szakterület „távkonzultációt” és „digitális rendelést” is folytat. A munkahelyi éttermek átmenetileg az átalakítás miatt zárva tartanak. A termelés újraindulásával a vállalat ismét melegétkezési lehetőséget biztosít munkatársainak, de kizárólag előre csomagolva, elvitelre. További részletek a kisalföld.hu oldalán olvasható


Hasonló cikkek