Kedveltebb lett Vásárhely a tramtrain miatt

Népszerűbb lett a település a szegediek és más településről érkezők körében, hiszen rengeteg lehetőséget kínál a tramtrain

Felmérések is ezt a népszerűséget igazolják. A vasútvillamos haladást kínál a lakosoknak, a település pedig elég fejlett ahhoz, hogy a helyiek mindent megkapjanak. Nincs hiány sportolási lehetőségekből, egészségmegőrzésből, orvosi ellátásból, oktatásból és a bevásárlást is könnyű megoldani. Emellett a munkalehetőségek számával is jól állnak.

A két település közti távolság könnyen áthidalható lesz a tramtrain segítségével. Hiszen a gyors menetidő miatt, nem lesz nagyobb a várakozási idő, mint egy átlagos autós vagy tömegközlekedéses napon Szegeden belül.

Ám van még valami, ami kifejezetten keresetté teszi Vásárhelyet. Ezt az okot Ádók Zoltán ingatlanszakértő nevezte meg a radio7.hu-nak. A vásárhelyi ingatlanok jóval olcsóbbak, mint a szegediek. Ugyanakkor a minőségük, kivitelezésük hasonlóan magas színvonalú, megfelel a családoknak is.

A szegedi lakosok mellett mások is tájékozódnak a hódmezővásárhelyi lehetőségekről. A vasút-villamosnak hála az egész megyében, de országos szinten is jelentős előrelépés érhető el a gazdaságban és a közlekedésben.

Időközben pedig arról értesült lapunk, hogy megérkezett a negyedik szerelvény is. Ráadásul konzultáció is indult. Mindenki elmondhatja a véleményét a vasút-villamosról, járat sűrűségről, jegyárakról és egyéb fontos kérdésekről. A kérdőív a lazarjanos.hu oldalon érhető el.

Farkas Cs. Tekla

 

 


Hasonló cikkek