Keresik a legszebb felvidéki magyar lányt

Felvidék újra keresi királynőjét. A szép felvidéki lányok ezúttal egy új, a Felvidék Arca nevű szépségversenyen mutathatják meg magukat, mivel a már közismertté vált Felvidék Szépe megmérettetést idén biztosan nem szervezik meg.

A Felvidék Arca szépségversenyre a 17-25 év közötti hajadon, felvidéki magyar lányok jelentkezését várják. Kiss Kósa Annamária, a megmérettetés szervezője elmondta, nem sikerült megegyezniük a már befutott Felvidék Szépe szépségverseny licenc-tulajdonosával, de a lányokat nem akarták cserbenhagyni. A Kokafashion divatmárka megálmodója hozzátette, a Felvidék híján van a hasonló eseményeknek, pedig rengeteg szép és tehetséges lány vár arra, hogy megmutathassa magát a divat és a modellkedés világában.

A lányok egy online kérdőív kitöltésével, valamint az április 5-ére megrendezett castingon jelentkezhetnek a megmérettetésre. A válogatót a szlovákiai Nagymegyer BEST Caffe&Casino kávézójában tartják majd, délután két órától. Az online kérdőívet ITT érhető el.

A szerencsés lányok részt vesznek a Felvidék Arca szépségversenyen, amely Szlovákia egyetlen ilyen formájú, magyar nyelvű versenye. A döntőt egy kemény, felkészítő tábor előzi meg, ahol a koreográfián kívül a versenyzők megtanulják, hogyan kell helyesen mozogni a kamerák előtt, emellett szépségápolási, étkezési és mozgáskultúrával kapcsolatos szakmai beszélgetéseken vesznek majd részt. Elkészülnek az első profi portfóliók és több szakmabeli személy segít majd a döntősöknek felkészülni a médiában való szereplésre. A verseny győztese és udvarhölgyei további határon túli versenyen képviselhetik majd tájainkat.

Forrás: ma7.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek