Kerítésoszlopra tolta fel az autót: balesetekkel kezdődött a vasárnap is

Szerencsére csak egy személyi sérülésről érkezett eddig információnk

Álló személyautónak, majd egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Pócsmegyeren, a Megyeri fasorban az OK közlése szerint. Mint írják, abecsapódás olyan nagy erejű volt, hogy a vétlen járművet függőlegesen a kerítésoszlopra tolta a vétkes autó – valószínűéeg nem kis sebességgel hajtott a hibázó sofőr.

A balesethez a szentendrei hivatásos, valamint a szigetmonostori és a leányfalui önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították az autókat. A helyszínen vannak a mentők is.

Nyugaton és keleten is történt baleset: Vas megyében két autó ütközött össze. A Szombathely határában, a 86-os főút elkerülő szakaszán történt baleset következtében kidőlt egy közvilágításai oszlop. Mint az OKF közölte, műszaki mentés céljából a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki a karambolhoz. Itt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Bács-Kiskunban szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében. A baleset a 31. kilométernél történt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, itt nem adtak hírt lezárásról, az Útinform azonban igen, ők fépályás útzárról írtak.


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek