Későn jött a segítség: a 18 éves besztercebányai lány halála a parkolóban kérdéseket vet fel

A rendőrség a Facebook-oldalán tette közzé a bejegyzést, miszerint Besztercebányán egy fiatal nő halála miatt riasztották a hatóságokat csütörtökön kora reggel.

Csütörtökön reggel a besztercebányai autóparkolóban meghalt egy fiatal nő († 18). Az éjszakát előtte egy idősebb férfinál (46) töltötte. A hajnali órákban rosszul érezte magát, egészségi állapota egyre romlott. A férfi, akinél vendégségben volt, betette az autóba, s elindult vele a kórházba. Útközben felhívta a 112-es segélyvonalat, leírta a lány állapotát és kérte, hogy küldjenek vele szembe gyorsmentőt.

A parkolóban, ahol találkoztak, a fiatal nő már nem mutatott életjeleket – mondta Petra Kováčiková, a besztercebányai rendőrség szóvivője. A helyszínre kihívták a törvényszéki orvost is, aki boncolást rendelt el. A rendőrség egyelőre részleteket nem hozott nyilvánosságra, csupán annyit közöltek, hogy a 18 éves lány halálával kapcsolatban nyomozást indítottak.

Forrás: ma7.sk

Fotó: cas.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek