Két év jegyesség után hozzámegy csillárjához a brit nő

Eddig jegyben járt a 93 éves világítóeszközzel, most ügy döntött, házastársul veszi a 93 éves csillárt a magát objektofilnek valló brit nő – tudhattuk meg a Channel 4 Steph’s Packed Lunch címűműsorából. Amanda Liberty a Packed Lunch nevű műsorban beszélt „tárgyiasult érzelmeiről”.

A Híradó.hu szerint ebben kiderült: a leedsi nő nyitott az objektofíliára, vagyis képes szerelmes érzelmeket táplálni egy tárgy felé. Amanda a műsorban azt nyilatkozta, hogy nem tekinti őket olyan élettelen tárgyaknak, mint a legtöbb ember.

Amanda bevallotta, hogy először egy dobkészletbe volt szerelmes, és most azt tervezi, hogy hozzámegy egy Luminere nevű német csillárhoz. A 93 éves csillárt először 2016-ban látta meg az Ebayen, amibe – elmondása szerint – azonnal szerelemes lett.

Miután meglátta a csaknem száz éves csillárt, Amanda azt mondta, hogy „két hétig nem tudta kiverni a fejéből”.

Ezután rendelte meg a csillárt, amit Németországból szállítottak az Angliában található Leeds nevű városba, ahol a lány él.

Arra a kérdésre, hogy miként fedezte fel a tárgyak iránti érzelmét, Amanda így válaszolt: „sokáig nem értettem, hogy őszinte legyek, de mindig elfogadtam magam, bár nem értettem”. Majd hozzátette, hogy emberek iránt nem képes ilyen érzelmeket táplálni, és erre példaként a japánokat hozta fel, ahol az animizmus, mint vallás jelen van, ami azt jelenti, hogy az emberek érzékelik a tárgyak energiáját, így érzelmi kötődést is képesek kialakítani velük.

Világ tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek