Két gyermekre omlott a buszmegálló az erős szél miatt, az egyikük életét vesztette

Szerda délelőtt feldöntött a szél egy buszmegállót Miava (Myjava) városában. A balesetben meghalt egy gyerek, egy másik állapota válságos. Erről a rendőrség tájékoztatott a közösségi hálón

A tragikus eset a Staromyjavská utcában történt. “Az egyik kiskorú személy a kórházban belehalt a sérüléseibe, a másik az életéért küzd. A baleset okát és körülményeit szakértők vizsgálják.” – áll a bejegyzésben.

“Valószínűleg az időjárási körülmények, vagyis az erős szél következtében dőlt fel a buszmegálló akkor, amikor egy öttagú család tartózkodott ott. A két felnőtt és a legidősebb gyermek rendben vannak. A két másik gyerek sajnos rosszabbul járt.” – közölte Henrich Gašparík, a miavai kórház igazgatója. A négyéves gyerek nem élte túl a balesetet, kétéves testvérét súlyos fejsérülésekkel, légi úton szállították a pozsonyi gyermekkórházba.

“Az ügyet a rendőrség vizsgálja. Az önkormányzat elrendelte az összes olyan tető, építmény és fa ellenőrzését, amelyet az erős szél megrongálhat.” – közölte a miavai városvezetés a honlapján.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek