Két kerékpárost is elgázolt, mindkettőt cserbenhagyta, az egyik sérült elhunyt

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Jánossomorján a Szabadság utcában. A rendelkezésre álló információk szerint egy Andau irányába közlekedő sötét színű, terepjáró jellegű, feltehetőleg Mercedes típusú gépkocsi vezetője elütötte a Szabadság utcán haladó kerékpárost, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset következtében a kétkerekűvel közlekedő helybéli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Szabadság utcát az Erdősor utca és az Óvoda utca között teljes szélességében lezárták.

Szintén egy sötét színű feltehetőleg Mercedes típusú terepjáró ütött el egy biciklist 2021. október 4-én 5 óra körül, Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A megsérült kerékpárost a mentők kórházba vitték. A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Információnk szerint a rendőrség a kamerafelvételek alapján azonosította a járművet és Mosonmagyaróvár területén megtalálta. A rendőrség felkutatta a járművet vezető személyt, majd elfogták és előállították.

forrás: Móvár press


Hasonló cikkek