Két motorbaleset egy hétvége alatt Szlovákiában

Motorbalesetben hunyt el egy 30 éves férfi az Iglói járásban és további 2 halálos áldozatot követelt a Zólyomnál történt szerencsétlenség.

Az iglói baleset akkor történt, amikor egy 30 éves motoros előzni kezdett 2 másik motorost és egy személyautót Jamník (Jamník) és Szepesedelény (Odorín) települések között. Az előzést követően a motoros megpróbált visszatérni saját sávjába, de ott járművével nekiütközött a szalagkorlátnak. A férfi az úttestre zuhant, a motor pedig átsodródott a szemközti sávba.

A Zólyom környékén történt baleset úgy következett be, hogy a két motoros hátulról egymás után frontálisan belehajtott egy szabályosan közlekedő személyautóba, amely a szemközti sávban haladó jűrműnek előnyt adva próbált meg balra lekanyarodni. A balesetben egy 25 éves és egy 31 éves férfi vesztette életét, utóbbival felesége is együtt utazott a motoron. A fiatal nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Mindhárom motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életüket már nem lehetett megmenteni.

Forrás: bumm.sk, JOJ TV

Nyitókép: Polícia SR – Košický kraj


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek