Két suhanc gyilkolt meg egy nyugdíjas nőt (†90) Murányalján

Kinyomozta a rendőrség annak a gyilkosságnak a feltételezett tetteseit, amely júniusban történt Murányalján. A községben végrehajtott házkutatások során a nyomozók őrizetbe vettek két személyt, akiket az összegyűjtött bizonyítékok alapján a kerületi vizsgálótiszt meggyanúsított egy nyugdíjas nő (†90) meggyilkolásával.

Matúš (18) és Denis (16) június 8-án az esti órákban pénzszerzés céljából – közös megegyezést, és italozást követően – illetéktelenül behatoltak Murányalján (Muráň/Nagyrőcei járás) egy családi házba, ahol egy 90 éves nyugdíjas nő aludt. Miután felébredt az áldozat, az idősebbik gyanúsított meggyilkolta őt – közölte a Facebook-oldalán a Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság.

A vizsgálótiszt mindkettejüket bűnrészességben elkövetett magánlaksértéssel, a 18 éves Matúšt pedig ezen kívül súlyos módon elkövetett gyilkossággal gyanúsította meg, s indítványozta mindkettejük előzetes letartóztatásba helyezését.

Forrás: bumm.sk, facebook.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek