Kezdetét vette a Jakab-napi Vigasság

Jakabszálláson szombat délután vette kezdetét a Jakab-napi Vigasság a Parkerdő területén. A megnyitó műsor keretében adta át Szabó György Róbert polgármester a községi díjakat.

A Jakabszállás Községért elismerő címet Laczi István és Laczi Istvánné kapta ebben az évben. Önzetlen segítségükkel, telek átadással hozzájárultak az önkormányzat és a település gazdasági és idegenforgalmi lehetőségeinek növeléséhez, jó hírnevének népszerűsítéséhez. Az ünnepségen csak Laczi Istvánné tudott részt venni.

Bertusné Kocsis Ilona részére „Jakabszállás Díszpolgára” kitüntető címet adományozták. A most nyugdíjba vonult pedagógusnak a közszolgálatban eltöltött 40 éves kiemelkedő tevékenysége alapján ítéltek meg a község legrangosabb díját.

A Vigasság további részében a zene és tánc kapott főszerepet. Elsőként Détár Enikő, négy szólista énekes, valamint hat táncművész szórakoztatta a közönséget. Amíg a színpadon egymást követték a zenés-táncos műsorok, a gyerekeket és az örökifjú felnőtteket népi játékok várták. – tette közzé a BAON.hu

 

Juhász Márta

 

 


Hasonló cikkek