Kiütötték egy észak-komáromi férfi szemét, mert rádudált más autósokra

Elvesztette egyik szemét egy nyugdíjas férfi mindössze azért, mert rádudált egy másik autósra Észak-Komáromban.

Az idős férfi hazafelé tartott autójával, de mielőtt kitérhetett volna a főútra, két autós útját állta – lehúzták az ablakokat és elkezdtek beszélgetni. Az idős sofőr dudált, de az előtte álló járművek nem mozdultak.

Amikor újfent dudált, az előtte álló kocsi elhúzott, de a másik, egy 38 éves férfi visszatolatott elé, majd kiszállt. A nyugdíjas kérdezte a fickót, hogy miért nem megy tovább, erre az anélkül, hogy bármit is szólt volna, kinyitotta az ajtót és úgy megütötte az idős férfit, hogy kifolyt a szeme.

A sérült férfi hiába kiáltozott, hogy hívjon mentőt, az agresszív sofőr visszaült a kocsiba és elhajtott. Az idős férfi a sürgősségire sietett, onnan mentőautóval a nyitrai szemészetre szállították, ahol eltávolították a sérült szemgolyóját.

A rendőrséget a sürgősségi osztályon lévő orvos értesítette, a támadó végül önként feladta magát. A hatóság testi sértéssel gyanúsította meg a férfit, akit tettéért 2-től 5 évig terjedő szabadságvesztés fenyeget.

Forrás: noviny.sk, parameter.sk

Fotó: Cséfalvay Á. András – illusztráció

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek