Kifordított Skorpió

A november hónap uralkodó jegye a Skorpió, amely az utóbbi időben saját magától szokatlanul különböző módon viselkedhet. Ez azonban nem feltétlenül jelent rosszat, sőt! Talán e jegy szülöttei soha még ilyen nagyszerű időszakot nem élhettek át, mint mostanában.

Valójában az egész évre erős hatást gyakorolt ez a jegy, s a bolygói: a Mars és a Plútó. Ebből következően a szélsőségesség és felfokozott érzelmek globálisan is igencsak rányomták bélyegüket a – lassan az elmúlás felé tartó – idei esztendőre.

Bár a Skorpió általában nem fér jól össze a Nap ragyogásával, a 2017 uralkodó bolygója jó fényt vetett a Plútóra az idén, így sikeres és boldog évet zárhatnak most e jegy szülöttei.

Alapvető intelligenciájuk gyakran veleszületett üzleti érzékkel társul, s ez egyébként is anyagi sikerekkel kecsegtet, most még a szerencse is melléjük szegődik. A Jupiter által hordozott szerencse különösen októbertől járulhat hozzá a Skorpió jegyűek sikereihez.

Emberi kapcsolataik is jól alakulhatnak ebben az időszakban. Akár azért, mert a Nap hatására a szokásosnál nagyvonalúbbá válnak, s már ez csökkentheti a lehetséges konflikusok számát;  akár azért, mert  most az elmúlás és letargikus gondolatok helyett az ellenkező véglet szele érinti meg őket, így  végre a lét könnyedségét is megtapasztalhatják.

Tihanyi-Konda Szilvia

 

Kapcsolódó cikkeink:

Hová szeret visszahúzódni egy Skorpió? (Lakberendezési Asztrológia sorozat)

Az öntudatos kis nyomozó: a Skorpió gyermek

 

Kép forrása:

http://sabinev60.s.a.pic.centerblog.net

 

Vélemény, hozzászólás?