Kigúnyolták a 13 éves fiú könyvkritikáit – 230 ezer követője lett

Callum Manning, egy 13 éves fiú South Shields-ből készített egy Instagram fiókot múlt héten, hogy azokról könyvekről írjon posztokat, melyeket korábban olvasott. Azonban iskolatársai közül jó néhányan teljesen tönkretették az Instagram oldalt, hiszen elkezdték gúnyolni a könyvekről készült írásokat. Callum Manning a PA Medianak adott interjúban elmondta, hogy akkor először valóban sírnia kellett.

A fiút nővére vette védelmébe, aki egy bejegyzésben panaszkodott az öccse ellen elkövetett kegyetlenségről. Csakhogy az írás nem csupán 20-30 emberhez jutott el, hanem megosztások által több ezerhez. Callum Manningot olyan híres írók vették védelmükbe, mint Malorie Backman, Matt Haig és Carolnie Kepnes.

A következő órákban Callum Instagram követőinek a száma 39-ről 175 000-re ugrott, könyvkritikáihoz rendre érkeztek a pozitív hozzászólások. Jelenleg 235 000 fölött jár a követőinek a száma.

Forrás: The Guardian

 

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek