Kihajította az erkélyről feleségét és sógorát egy férfi Füleken

Egy családi vita Füleken odáig fajult, hogy a felbőszült férfi előbb sógorát, majd annak testvérét, saját feleségét is kihajította egy családi ház emeleti ablakán. Az elkövető börtönben, az áldozatok kórházban vannak.

Több 3 három méter magasból hajította ki rokonait a felbőszült férfi – a csukott erkélyajtón keresztül. Úgy tudni, az incidens idején 4 gyermek tartózkodott a házban. A három felnőtt együtt ivott, berúgtak, majd egy vita veszekedéssé és dulakodássá fajult. A rendőrség szerint a gyerekek végignézték az egészet. Petra Kováčiková kerületi rendőrségi szóvivő szerint a legfiatalabb gyermek alig néhány hónapos.

Az elkövető, a 33 éves Július előbb a feleségére támadt, majd mikor annak testvére, egy 22 éves fiatalember megpróbálta megvédeni az asszonyt, a felbőszült férfi a csukott erkélyajtón keresztül kihajította őt. Mivel az erkélyen nem volt korlát, a férfi a földre zuhant.

A két áldozatot a losonci kórházban ápolják, fej- és gerincsérüléseket szenvedtek. Az elkövetőt a helyszínre kirékező rendőrök őrizetbe vették, órákba telt, mire ki tudták hallgatni, annyira részeg volt. Az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A férfi azt vallotta, ő hívta ki a rendőrséget, miután kiabálásra, dulakodásra ébredt.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ma7.sk

Fotó: illusztráció, unsplash.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek