Királynőképző indult gyerekeknek Budapesten

Magyarországon elsőként Bartalovics Ildikó szervez királynő és királyfi képzőt. A gyerekek a szépségipar, a modellkedés és a színészet alapjait tanulhatják meg nyolcszor hat órában.

Hamarosan megismerhetik az emberek az ország első kis királynőit és királyfiait, hiszen nemrégiben elindult az első olyan képzés, ahol a “királyság” alapjait sajátíthatják el a gyerekek.

“Magyarországon elsőként szervezünk királynő és királyfi képzőt, mely alapképzést ad a gyerekszépségversenyeken való részvételhez, modellkedéshez, filmezéshez, színészethez. A jelentkezők nyolcszor hat órában tanulnak majd szépségiparról, etikettről, mozgásról, öltözködésről, kamera előtti jelenlétről. Az alapképzés elvégzése után tovább menedzseljük a gyerekeket, munkalehetőségeket ajánlunk számukra” – mondta Bartalovics Ildikó, aki évtizedek óta foglalkozik gyermek tehetségek gondozásával.

FB_IMG_1475956301007

A királynő és királyfi képző első résztvevői örömmel csatlakoztak a programhoz. Köztük van Tímár Alina és Lee Tifany is, akik legutóbb Görögországban arattak elsöprő sikert a Little Miss World szépségversenyen. Ildikó szerint az ő példájuk is azt mutatja, hogy az ország tele van szép és tehetséges gyerekekkel, akikből érdemes profit képezni.

Hasonlóképpen gondolkodnak erről sokan a szülők közül is. Komoly áldozatot vállalnak a képzés érdekében, miközben azzal is tisztában vannak, hogy sokan még a környezetükből sem nézik jó szemmel hogy már ebben a fiatal korban belekerülnek gyerekeik a profi modell világba. Ugyan akkor az eddigi tapasztalatok szerint ezek a gyerekek későbbi életük során céltudatosabbakká határozottabbakká válna hasonló korú társaiknál, az élet más területén is.

 

Nyitókép: Illusztráció


Hasonló cikkek