Lezuhant egy kisrepülő Trencsénpéteri kataszterében

Egy kisrepülőgép zuhant le kedden, a biccsei járásbeli (okres Bytča) Trencsénpéteri (Petrovice) kataszterében. Ketten megsérültek. Erről a Zsolnai Kerületi Rendőr-főkapitányság tájékoztatott a közösségi oldalán.

Az esetre a noviny.sk és a tvnoviny.sk portál hívta fel a figyelmet.

A lezuhant kisrepülőhöz, amely a zuhanást követően kigyulladt, a szlovák rendőrség elmondása szerint, minden mentőegységet kiküldtek. „Mindkét férfit kórházba szállították. A zuhanás okát egyelőre még vizsgálják” – tette hozzá a rendőrség.

A mentősök 18:28-kor fogadták a zuhanással kapcsolatos segélyhívást. Szerintük egy sérült volt. „Azonnal kiküldtük a mentősöket. Ugyanakkor a sérültet, aki másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a baleset szemtanúi még a mentőegység megérkezése előtt autóba rakták, majd a kórház felé tartottak vele. A mentőegység átvette tőlük a férfit, a sérültet ellátta, és kórházba szállította” – közölte a TASR-rel Alena Krčová, a mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője.

Lenka Záteková szóvivő szerint a baleset egyik sérültjét a Zsolnai Egyetemi Kórház és Rendelőintézetben (FNsP) fogadták. „A férfi arcán, felső és alsó végtagjain égési sérülések vannak, amelyek a testének 30 százalékát borítják. A páciens állapota stabil, tudatánál van, és minden szükséges vizsgálaton átesett” – közölte.

Forrás: tasr, bumm.sk

Fotó: Tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek