Kisteleken tisztelik a múltat

A városban nem is olyan rég fejeződött be a Kegyeleti Témapark kivitelezése, a temetőkerítés helyreállítása és a Kócsó- kápolna felújítása. Ezek a beruházások mind a múlt tiszteletét hivatottak képviselni, ami nagyon fontos a helyieknek

A polgármester, Nagy Sándor szerint kiemelkedően fontos, hogy minden település figyelmet fordítson a temetőkre, mert ezzel fejezhető ki a múlt tisztelete. Ami a jelenre és a jövőre nézve is hatással van.

Meghatározónak tartom azt, hogy hogyha elmegyek egy településre, és elmegyek a temető mellett, akkor hogy néz az ki. Megmutatja, hogy tisztelettel vagyunk-e a múltunk iránt. Azt gondolom, hogy a kistelekiek, és azok, akiknek ide kell jönniük temetkezésre, akkor fontos, hogy méltán lehessünk elégedettek azzal kapcsolatban, hogy hogyan adunk tiszteletet a múltunknak, az emlékeinknek – írja a radio7.hu Nagy Sándor szavai nyomán.

A településen az értékmegőrzés és a múlt tisztelete kiválóan működik, és tükrözi a lakosok összetartását, hozzáállását is. Erről már mi is hírt adtunk, hiszen a Kegyeleti Park átadásáról beszámoltunk.

Farkas Cs. Tekla


Hasonló cikkek