Kitüntetésekkel ismerte el munkatársait a Kecskeméti Szakképzési Centrum

Kiemelkedő munkát végző pedagógusait és munkatársait illette elismeréssel a Kecskeméti Szakképzési Centrum a Hírös Agórában megrendezett díjátadó ünnepségén.

A kimagasló, példamutató oktató és nevelő munkát végző oktatói, pedagógusai elismerésére A Kecskeméti Szakképzésért – Az Év Tanára díjat és A Kecskeméti SZC Intézménye Kiváló Tanára díjat, illetve az iskolában folyó oktató-nevelő munkát, szakmai feladatellátást segítő kollégák kiemelkedő, munkájának elismerésére A Kecskeméti Szakképzésért – Az Év Oktatást Segítő Munkatársa díj kitüntetéseket alapította az intézmény.

Az oktatói kitüntetés a korai iskolaelhagyás csökkentésében, a projektoktatásban illetve a felnőttképzés területén kiemelkedő tevékenységet folytató oktatóknak, pedagógusoknak adományozható.

Ignácz Bence főigazgató elmondta, hogy az oktatást segítő munkatársak díjazásával kívánják ráirányítani a figyelmet az iskolákban nem oktatóként dolgozók munkájának fontosságára és megköszönni nekik helytállásukat. Idén először adták át A Kecskeméti Szakképzésért – Innovációs Különdíjat a szakmai innovációban kimagasló eredményt elért oktatói munka elismerésére. A Kecskeméti Szakképzési Centrum Év Tanára díját és az Év Oktatást Segítő Munkatársa díjat 3-3 kolléga vehette át, az intézmény kiváló tanára díjat iskolánként egy-egy oktató, összesen 10 pedagógus kapta, míg Innovációs különdíjban egy oktató részesült.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Év tanára díjat ítélt oda Szabó Istvánnak, a Kandó Kálmán Technikum pedagógusának, Kökényné Miklós Izabellának, a Kada Elek Technikum tanárának és Kovács Leventének, a Tiszakécskei Kiss Bálint Szakképző Iskola pedagógusának. A szakképzési centrum 10 intézményének Kiváló Tanára lett Flóringné Kancsár Mónika, Bencsina Judit, Sági Éva, Csőke Csaba, Détári Csaba, Bársony József, Seresné Kurusta Anikó, Tóth Szilárd, Horváth Viktória és Bán-Magó Adrienn. Innovációs Különdíjat kapott Ladányi Sándor, a Kandó Kálmán Technikum oktatója. A centrum Év Munkatársa díjában Vighné Holló Ibolya, Borbély Barbara és Brán Erika részesült.

Ignácz Bence főigazgató és Leviczky Cirill kancellár köszöntőjükben a díjazottak munkáját méltatták. – írja a BAON.hu

Révhegyi Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek