Kocsis Máté nem ért egyet Németh Szilárddal

A Fidesz frakcióvezetője szerint Vadai Ágnes ugyanazt műveli Orbán Gáspár ügyében, amit a pénteken bíróság elé álló Demeter Márta a Cipruson szolgáló katona gyermeke kapcsán.

Pénteki Facebook-posztjában reagált a kormánypárti politikus arra, hogy csütörtökön az ellenzéki sajtó nagy részében Orbán Viktor fiának katonai kiképzése volt a téma. Mint írja, a „baloldal aljasságának tényleg nincs határa”, szerinte az, hogy Orbán Viktor fiának katonai kiképzését emlegetik fel a kormánynak, nem más, mint műbalhé, már csak azért is, mert rajta kívül 163 magyar honvéd vett részt azon a nagy-britanniai képzésen, amelyre a jelentkezés önkéntes volt.

Szerinte Orbán Gáspár ügye véletlenül éppen akkor lesz ügy, amikor Demeter Márta pere kezdődik, aki szintén az Orbán-családdal tett valótlan kijelentést. „Különös egybeesés, hogy épp ma kezdődik Demeter Márta baloldali képviselő bírósági tárgyalása, aki 2018-ban – szegényes földrajzi ismereteiről tanúbizonyságot téve – nem csak egy ciprusi várost kevert össze egy szigettel, de két azonos nevű magyar lányt is. Nyilvánosságra hozta egy katonai szállítógép utaslistájából, hogy Orbán Flórát, Orbán Viktor lányát közpénzen, katonai repülőn utaztatják. Kiderült persze, hogy ez kamu, ugyanis az említett Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magasrangú katona lánya, aki jogszerűen tartózkodott a gépen.”

Kocsis Máté szerint Vadai Ágnes, aki a tegnapi „ügy” kapcsán rárontott a honvédségre, a „gyurcsányi kommunizmus alatt aktív szereplője a hadsereg lepusztításának. Pontosan tudja, hogy amit sugall Orbán Viktor fiának katonai képzéséről, az nem igaz. Mégis megteszi, mert a lejáratás, hamis sugalmazás a lételeme. Mint Demeter Mártának.”

Posztja végén Kocsis leszögezi azt is, hogy Németh Szilárddal nem ért egyet, mégpedig a Momentum elnökével kapcsolatban:  „Németh Szilárddal pedig nagyon nem értek egyet. Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ne is ajánlgassuk neki, ugyanis ha Magyarországot fegyveres támadás érné, ő azonnal átállna az ellenséghez. Mert neki meg az a lételeme.”

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek