Kofának állt Bangó Margit és Varga Győző

A 25 éves Budapesti Nagybani Piacon árultak a hírességek

nagybani szuletesnap (002)

Bangó Margit Kossuth-díjas művész és Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy sztárja is belekóstoltak az idén 25. születésnapját ünneplő Budapesti Nagybani Piac forgatagába. A hírességek hazánk legnagyobb, a nagybani értékesítésre specializálódott zöldség – gyümölcs piacán segédkeztek az árusításban, vásároltak, és miközben a piac dolgozóival is szóba elegyedtek.

Bangó Margit Kossuth-díjas művész és Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy sztárja egy golfautóval érkezett.
Bangó Margit Kossuth-díjas művész és Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy sztárja egy golfautóval érkezett.

A Nagykőrösi úton 1991-ben nyitotta meg kapuit a Budapesti Nagybani Piac. A negyed százados évfordulóról az ország legnagyobb, a nagybani értékesítésre specializálódott zöldség – gyümölcs piaca nagyszabású ünnepséggel emlékezett meg, amelyre Bangó Margit Kossuth-díjas művész és Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy sztárja egy golfautóval érkezett.

Bangó Margit Kossuth-díjas művész
Bangó Margit Kossuth-díjas művész

A konyhában is otthonosan mozgó művésznő rutinosan vetette bele magát a Nagybani Piac forgatagába és Garami Gábor vezetésével szorgalmasan segédkezett az árusoknak a zöldségeket és gyümölcsöket értékesíteni. „Rendszeresen járok piacra, ahol a legszebb, legfrissebb termékeket tudom beszerezni. Gyakran főzök húslevest, amelynek lelke a zöldség, amit igyekszem mindig őstermelőktől megvenni, de a tyúk- és kacsahúst is a piacon vásárolom” – mesélte Bangó Margit, aki mint minden alkalommal, ezúttal is szívesen megállt egy kicsit beszélgetni az árusokkal. „Olyan, mintha már régről ismernénk egymást: váltok velük néhány szót és mérhetetlen szeretetet kapok tőlük. Szeretem bejárni az egész piacot, mindenhol megállok, megnézem az árukat, leméretem őket és közben jókat beszélgetünk” – tette hozzá a művésznő, akinek Varga Győző az eladásban és a vásárolt termékek cipelésében is segédkezett.

Varga Győző az eladásban és a vásárolt termékek cipelésében is segédkezett.
Varga Győző az eladásban és a vásárolt termékek cipelésében is segédkezett. 

„Szeretek finomakat enni és főzni is, ezért ha igazán szép árut szeretnék vásárolni, akkor kimegyek a piacra. Húst, gyümölcsöt és zöldséget szoktam főleg venni: hiszem, hogy a minőség a piacon a legjobb” – árulta el az Irigy Hónaljmirigy sztárja, akinek szintén nagyon megörültek a Nagybani Piacon dolgozók és szívesen fotózkodtak vele.

Bangó Margit - Varga Győző Kóstolás és fotózkodás a rajongókkal
Bangó Margit – Varga Győző
Kóstolás és fotózkodás a rajongókkal

A jubileumi születésnapi eseményt Garami Gábor a helyszínről jelentkező élő kívánságműsora színesítette.

Varga Győző, Bangó Margit, Garami Gábor
Varga Győző, Bangó Margit, Garami Gábor

Azt est lezárásaként a dolgozók a hírességekkel együtt megcsodálhatták a nagyszabású tűzijátékot, majd az ünnepséget 500 darab világító lufi felengedése koronázta meg.

lufi felengedes


Hasonló cikkek