Kőhalmi Zoltán a színpadon vetkőzne

A népszerű humorista, Kőhalmi Zoltán őszintén mesél szakmáról és magánéletről a ma esti Lakástalkshowban. A VIASAT3 műsorában bevallotta, hogy a megszokások rabja, de szerinte ez még izgalmasabbá teszi az életét.

„A megszokások embere vagyok. Ugyanoda parkolok, ugyanazt eszem. Hétfőn rántott sajt és tonik volt mindig a menüm, öt éven át. Végül nagy gyötrelemmel kértem egy marhapörköltet, a kollégák meg lefényképeztek” – mesélte Kőhalmi Zoltán a ma esti Lakástalkshow-ban a VIASAT3-on. Szokásai, ismétlődő dolgai miatt nem tartja magát unalmas embernek, sőt, úgy véli, nem is lehet könnyű vele élni.

 „Most pont azon ügyködöm, hogy a rossz oldalamat sikerüljön színpadra vinnem, a fekete Zolit, ahogy én hívom. Azt vettem észre, hogy a nézők sokkal jobb embernek gondolnak, mint amilyen vagyok. Most például gondolkodom egy vetkőzős műsoron. Nagyon izgalmas dolog, hogy meg merem-e csinálni. Elkezdtem úszni járni és kezd teljesen eltűnni a szemérmem” – fejtette ki a humorista.

A szakmai kihívások mellett Kőhalmi Zoltán párkapcsolatáról is őszintén beszél a VIASAT3 műsorában.

„A feleségemmel már 20 évet lehúztunk együtt, ebből 13 év a házasság, előtte meg még 7 év, mondhatni, hogy ő az első rajongóm. Gimnáziumi kapcsolat vagyunk és ő volt az első, akit nagyon meg tudtam nevettetni.  Sülve-főve együtt lógtunk, barátok voltunk. Amikor mi összejöttünk, nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem gondoltam erre” – mondta Zoli.

A háromgyerekes apukának persze nem volt mindig könnyű a munkát a magánélettel összehangolni.

„Volt egy korszakom, amikor nagyon szerettem volna egyedül lenni. Főleg akkor, amikor úgy éreztem, hogy nekem dolgoznom kell, írnom kéne egy csomó mindent, de mindig mindenki csak lóg a nyakamon. Nagyon könnyű rákenni a családra, hogy én mondjuk azért nem dolgozom, mert nem hagynak időt. Akkor elgondolkodtam a portás álláson, hogy egy portásnak mennyire jó, hogy ül egy asztalnál és közben írhat, olvashat. De ami a legnagyobb tutiság, a toronydaru kezelő, az szeretnék lenni és már komolyan gondolkodtam rajta, hogy lehetne megcsinálni. Oda aztán nem mászik fel az asszony meg senki. Reggel felmész és ott vagy, békén hagynak” – mesélte a humorista.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

 

 


Hasonló cikkek