Komárom-Esztergom: a rendőrség 24 órás összesítője

Avatar

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, és tizenegy főt állítottak elő. 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2020. augusztus 4-én 21 óra 5 perckor Nyergesújfalu külterületén megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő esztergomi lakost, aki bukósisak nélkül közlekedett. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a jármű kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezik, valamint vezetőjét az Esztergomi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a 26 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Ellene szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

A tatabányai járőrök ugyanezen a napon 18 órakor Tatabányán, a Kós Károly utcában intézkedés alá vonták azt a férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 24 éves férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították  és őrizetbe vették.

police.hu


Hasonló cikkek