Komplexummal gyarapodhat Kistelek

A város turisztikai fejlődését szolgáló és a családoknak igazi kikapcsolódást nyújtó komplexum kialakítását tervezik a településen.

A jövőbe tekintenek Kisteleken és egy minden szinten pozitív változásokat előidéző létesítmény projektjét szeretnék megvalósítani, mely sokkal több, mint egy fürdő vagy sportközpont. Ahol alkalom nyílik családi és baráti együttlétekre, minőségi programokra és a szabadidő eltöltésre.

Elképzeléseik szerint kiépítenek egy kocogópályát egy kilométer hosszan, valamint nemzetközi szintű görkorcsolyapályát is terveznek. Emellett lesz helye főzésnek, röplabdázásnak, focizásnak és horgászásnak is. De a gyerekekre is gondolnak, mert fedett és szabadtéri gyermekmedencére is beruháznak. Ugyanakkor a hangulatos tófürdő ugyancsak vonzza majd a vendégeket. Mindezeken felül pedig, ha lesz igény, kiviteleznek egy lakodalmas házat. Ezzel a családok értékeit kívánják erősíteni.

Nagy Sándor, polgármester elmondta, hogy jelenleg az egyeztetéseknél tartanak. A szabadidőközpontot körülbelül 3-4 év múlva használhatják  a mostani vásártér területén. Megközelítőleg 1,2 milliárdos összköltséggel számolnak – írta meg a delmagyar.hu

A lakosok már most kíváncsiak, mi minden vár rájuk és pontosan mikor vehetik birtokba a területet. A városvezetés pedig abban bízik, hogy ezzel Kistelek hírnevét is erősítik majd.

Farkas Cs. Tekla

Forrás: delmagyar.hu

Nyitókép: kistelek.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

 


Hasonló cikkek