Koronavírusos Salgótarján polgármestere, home office-ra váltott a hivatal

Salgótarján polgármestere közösségi oldalán jelentette be, hogy három közvetlen munkatársa koronavírus-gyanús tünetekkel rendelkezett, ezért tegnap őket és magát Fekete Zsolt polgármestert is tesztelték. A PCR teszt eredménye szerint mind a négyen elkapták a vírust. A nógrádi megyeszékhely polgármestere tünetmentes, otthonából dolgozik, kollégái viszont lábadoznak. November 3-tól a polgármesteri hivatal összes dolgozója  home office-ban folytatja munkáját.

“A polgármesteri hivatal dolgozói bizonytalan ideig távmunkában végzik napi teendőiket, a személyes ügyfélfogadás is bizonytalan ideig szünetel. A hivatal irodáit fertőtlenítik” – jelentette be Fekete Zsolt és arra kért mindenkit, hogy vegye komolyan a kormány és az operatív törzs által hozott szabályokat. Így fogalmaz: “Mindenki láthatja, hogy a számok egyre súlyosabbak, erősen növekszik a fertőzöttek száma és sajnos a halálozásoké is.”
Emellett a polgármester a maszkviselés fontosságára is felhívta a figyelmet, kiemelve, hogy a szájmaszk 80%-ban véd a koronavírus fertőzéstől abban az esetben, ha mindenki hordja, és helyesen, az orrot is eltakarva teszi azt.


Lakatos Kati

Hírek szóban és írásban Nógyrád megyéből a PannonHírnök HazaiTükör rovatában. Küldetésem Gárdonyi után szabadon, Lámpás. A felnövő nemzedékek oktatása.

Hasonló cikkek