Kozarmisleny – A legfiatalabb városban R. Kárpáti Péter köszöntötte az időseket

R. Kárpáti Péter és barátai összművészeti produkcióval mutatkoztak be a kozármislenyi közönségnek. A műsorral a karácsony alkalmából a város vezetése köszöntötte az időskorú lakosokat.

kozarmisleny3-002

A magyarországi városok közül Kozármislenyben a legalacsonyabb az átlagéletkor. Dr. Biró Károly polgármester szerint azonban nem szabad elfelejteni, hogy a jelenleg nyugdíjas, idősebb korosztály az, amely az elmúlt 20-40 évben sokat tett annak érdekében, hogy a város ilyen jó gazdasági helyzetbe került és továbbra is gyarapodik. A közösségek megtartása érdekében, azért, hogy az idősek ne érezzék magukat elfeledve, idén második alkalommal köszöntötték a szépkorúakat az „Idősek karácsonya” programmal. Az eseményen dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, Baranya megyei országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket.

kozarmisleny1-002

Az adventi műsorban a Janikovszky Éva Általános Iskola és Óvoda óvodásai léptek fel, majd a szórakoztató részben R. Kárpáti Péter színművész, valamint Czető Zsanett, Kelemen Alexandra és Józsa Tamara énekművészek operett dalokból, vidám monológokból, régi, retró slágerekből álló előadása következett.

kozarmisleny5-002

A színművész mindig igyekszik úgy összeállítani a programot, hogy abban szerepet kapjanak a széles körű repertoárral rendelkező kollégák, és figyelembe veszik a közönség életkorát is. Kozármislenyben mosolygós hallgatósággal találkoztak, szívesen jöttek ide a szeretet ünnepére hangolódva fellépni. A rövid téli szünetet követően R. Kárpáti Péter már a Magyar Kultúra Napja (január 21.) alkalmából szervezett irodalmi műsorokra készül. Amint pedig az időjárás alkalmas lesz szabadtéri, gasztronómiai programok lebonyolítására is, az eddigiekhez hasonlóan az ország különböző pontjain bukkannak majd fel, egész napos sütős-főzős, közvetlen beszélgetést lehetővé tevő alkalmakon.


Hasonló cikkek