A Szimbiózis Alapítvány közönségszavazatokért száll versenybe

Egy alapítvány, ahol soha nem adják fel!

A nagyközönség szavazatait kéri a Szimbiózis Alapítvány, aki bekerült a Civil Díj 2022 döntősei közé – a Legjobb Társadalmi Vállalkozás kategóriában – most pedig a közönségszavazatokért verseng, 25 másik civil szervezettel együtt. A verseny célja felhívni a figyelmet a civil kezdeményezésekre, akik kiemelkedő eredményt értek el, a díjazással pedig ismertséget és elismertséget adni nekik.
A Civil Díjat a NIOK Alapítvány hozta létre azért, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra a civil szervezetekre, akik egyedülálló eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi szervezet számára. Hisznek abban, hogy a civilek és a civil szervezetek elkötelezett, jó ügyeket szolgáló és értékteremtő munkája nem csak a szakma, de a nagyközönség elismerésére is érdemes.

A döntőbe jutott szervezetek közönségszavazáson vesznek részt. Szavazni az alábbi linken keresztül megjelenő felületen  lehet:

https://nlc.hu/civil-dij-2022/

A szavazáshoz facebook profillal kell rendelkezni, egy profilból pedig egy szervezetre adhatjuk le voksunkat egészen május 10-én éjfélig.

A Civil Díj a nonprofit szféra egyik legjelentősebb elismerése. A nyertes szervezetek oklevélben részesülnek és megkapják a Civil Díj logó használatának jogát is.

Köszönet minden szavazatért!

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek