Két halálos baleset is történt délelőtt

Az M1-en és a 81-esen is meghalt egy-egy ember

A Közút portáljának információi szerint az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Lébény térségében baleset történt. Itt a rendőrség szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. október 26-án 8 óra 59 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gépjármű a pályamunkálatokra figyelmeztető autónak ütközött. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. Emiatt a 146-os km-nél áll a forgalom, aki teheti, a 129-es km-nél térjen le az autópályáról és az 1-es főúton kerüljön! A rendőrök a forgalmat a 142-es kilométerszelvényében terelik le, és a közlekedők a 160-as kilométerszelvénynél – Mosonmagyaróvár külterületén – térhetnek vissza az autópályára.

Ettől az esettől délebbre,  87-es főúton, Gyöngyösfalunál két személyautó karambolozott. A 37-es km-nél félpályán halad a forgalom.

Közép-Dunántúlon, a hírhedt 81-es főúton, Sárkeresztes térségében egy személyautó és kamion ütközött össze. A 9-es km-nél a főutat lezárták, kerülni a Moha-Iszkaszentgyörgy-Fehérvárcsurgó útvonalon lehet.Itt később a rendőrség azt közölte: a balesetben egy ember meghalt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Egy személyautó hajtott a főúton Sárkeresztes külterületén Mór felé, áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött a vele szemben szabályosan haladó tehergépjárművel.

A frontális ütközés miatt az autó sofőrje, egy 35 éves férfi a helyszínen meghalt.    A főutat a helyszínelés idejére lezárták – tették hozzá.

A Duna másik oldalán, az 53-as főúton, Kiskunhalas határában a 155-ös km-nél egy személyautó és egy busz balesete miatt lezárták a fél útpályát. Itt nem ír kerülőt.


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek