Kunszállás hozzá fog férni az autópályához

Almási Roland Márk polgármester, tegnap kapta meg, az M5 autópálya kunszállási csomópontjának építési engedélyét. Jól indult a település számára az új év, hiszen ez egy régi álom, ami valósággá válik. 

Almási Roland Márk számára az elmúlt időszak nem volt egyszerű. Legnagyobb kihívásának tekintette az autópálya lehajtó ügyét. Az elmúlt két év munkája érett most be, hiszen tisztában volt azzal, hogy a település lakói mennyire szeretnének hozzáférni a gyors felhajtóhoz. Amikor hozzákezdett a munkához, már akkor tudta, hogy ez egy hosszú folyamat lesz és türelmesen kell várni a megfelelő pillanatra.

Az engedély még természetesen nem jelenti azt, hogy idén már használatba lehet venni a csomópontot. Megszámlálhatatlan egyeztetés, megbeszélés az érintettekkel majd utána tudják csak kiírni a közbeszerzést a kivitelezésre. A megvalósítás csak mindezek után jöhet.

Annyi biztos, hogy jó úton halad az ügy és bíznak benne, hogy nem kell sokat várni arra, hogy a közlekedést meggyorsítsák a csomóponttal. – írja Bács Kiskun megye weblapja

Juhász Márta

Ha tetszett a cikk, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek