Kutya, robot és Tom Hanks: Finch

Novemberben egy új poszt-apokaliptikus film érkezik az Apple TV+ kínálatába Tom Hanks főszereplésével, melyhez megérkezett az első hivatalos előzetes is.

A film eredetileg a Universal stúdió produkciója volt és a BIOS címre hallgatott, ám a koronavírus miatt egyre csak halogatták a bemutatóját, míg végül eladták a jogokat a streaming szolgáltatónak, és átkeresztelték Finch-re. Története valamikor a jövőben játszódik, a Föld elsivatagosodott és homokviharok sújtják, és az utolsó élő ember épít egy robotot, hogy megvédje vele szeretett kutyáját. A robot az utazásuk közben tanul az életről, szeretetről, és arról, mit is jelent pontosan embernek lenni.

 

A filmben a főszerepet Tom Hanks játssza (A kapitány küldetése), és a kutyát úgy néz ki, nem számítógéppel animálták, így ez máris egy jó pont. A Finch november 5-én lesz látható az Apple TV+ kínálatában magyar felirattal.


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek