Kutyás bemutató színesítette a kecskeméti Európa-napot

Szombaton rendezték meg az Európa-napot Kecskeméten, a Katona József Megyei Könyvtárban. Az egyik leglátványosabb program az Argos Kutyaiskola bemutatója volt.

A minden évben megrendezett Európa-nap (május 9.) az európai béke és egység ünnepe. E jeles alkalomhoz idén is csatlakozott a megyei könyvtár. Nagyon sokféle program várta az érdeklődőket, akik bővíthették tudásukat európai uniós információkkal. Nem hiányozhattak a gyerekprogramok sem. Délelőtt egyik leglátványosabb programja pedig az Argos Kutyaiskola bemutatója volt az épület előtt.

A könyvtárban jövő héten újabb programok színesítik a könyvek világát. Eger várának dicső végvári vitézeiről és az 1552-es nagy ostromról tart előadást május 11-én, szerdán 17 órakor dr. Békés József tanár. A program a „Nem középiskolás fokon…” sorozat része.

Május 12, csütörtökön 17 órakor szintén e sorozat keretében a Székelyföld folyóirat főszerkesztő-helyettesével, Fekete Vince költővel beszélget dr. Turai G. Kamil esztéta. Az eseményen többek között a határon túli vendég legújabb verseskötetéről, a Halálgyakorlatokról is szó esik, mely később a könyvtárban ki is kölcsönözhető. – írja a BAON.hu

Révhegyi Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek