Labdarúgó NB I – Döntetlen a Honvéd-ZTE összecsapáson

A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a vendég Zalaegerszeggel vasárnap este a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának zárómérkőzésén.

A két csapat bajnoki mérkőzésen 2009 tavasza óta először osztozkodott a pontokon.

OTP Bank Liga 17. forduló:
Budapest Honvéd-ZTE FC 2-2 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Solymosi
gólszerzők: Hidi (27.), Gazdag (77., 11-esből), illetve Szépe (66.), Bedi (74.)
sárga lap: Kamber (26.), Batik (56.), Bőle (78.), Lovric (80.), illetve Szánthó (58.)

Budapest Honvéd:
Tujvel – Szendrei, Batik, Kamber, Lovric, Tamás – Hidi, Gazdag (Nagy G., 83. ), Zsótér (Bocskay, 64.) – Balogh (Bőle, 71. ), Traoré

ZTE FC:
Demjén – Lesják, Szépe, Bobál – Favorov (Futács, a szünetben), Sankovic – Szánthó (Gergényi, 93.), Tajti, Bedi – Könyves (Babati, 55.), Zimonyi (Koszta, 71. )

A találkozó elején a vendégeknek volt lehetőségük a gólszerzésre, de végül a hazaiak kerültek előnybe, a félidő közepén Hidi lőtt óriási gólt 25 méterről. Előnye birtokában a Honvéd inkább visszahúzódott és kontrákkal próbálkozott.

A fordulást követően a vendégek fordítottak a sok hibával játszó Honvéd ellen. Előbb Szépe talált be éles szögből, majd Bedi révén szerezte meg a vezetést a vendégegyüttes. A kispestieknek nem kellett sok az egyenlítéshez, három perccel később már 2-2-t mutatott az eredményjelző, miután egy a vendégek által vitatott büntetőt Gazdag értékesített. Az utolsó negyedórában már nem változott az eredmény.

 

További híreink: Sport

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek