Legkevesebb 25 házat rabolt ki egy férfi négy szlovákiai kerületben

Nem aprózta el a bűnözést az a férfi, aki több mint két tucat házat rabolt ki Szlovákia szerte. Meglepő módon mégsem egy ilyen bűncselekmény közben kapták el.

A 39 éves, Felső-Garammente régiójából származó férfi a rendőrség szerint legkevesebb 25 házat rabolt ki nyolc járásban, összesen négy kerületben. A rendőrség internetes oldalán ismertette, hogy a férfit a besztercebányai rendőrök fogták el. A bűnözőt már hetek óta, csaknem minden kerületben körözték. Erik K.-nak legkevesebb 25 ház kirablásáért kell felelnie, amelyet a Besztercebányai, Zsolnai, Eperjesi és Trencséni kerületekben követett el.

A férfit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt is körözték, egy ilyen akció során sikerült őt elfogni a Breznóbányai járásban fekvő Garamnémetfalván (Nemecká). A rendőrök vele együtt egy másik férfit is letartóztattak, de a kihallgatás után elengedték.

Nyitókép: čas.sk, Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek