Lemondott tisztségéről a Kočner jachtján üdülő családügyi kormánybiztos

Petra Krištúfková (Sme rodina) családügyi kormánybiztos, aki 2009-ben gyermekestül Marian Kočner jachtján üdült vasárnap bejelentette, hogy távozik funkciójából.

Petra Krištúfková, az SZK Nemzeti Tanácsának parlamenti képviselője (Sme rodina), a kabinet családügyi kormánybiztosa kizárta, hogy bármilyen baráti kapcsolatban állna Marian Kočnerrel, csak a férfi volt feleségével, Karolínával volt baráti viszonyban – közölte szombaton a TASR hírügynökséggel a Sme rodina mozgalom.

Krištúfková ennek ellenére bejelentette, hogy távozik kormánybiztosi pozíciójából. “Nem éri meg, hogy a személyemen keresztül támadják a kormányt, a miniszterelnököt, a mozgalmunkat, sőt még a gyerekeimet is.” – mondta el vasárnapi sajtótájékoztatóján Krištúfková.

Hozzátette, folytatni fogja munkáját. Véleménye szerint a választások során kapott referenciaszavazatok azt bizonyítják, hogy érdemes tovább segítenie az embereket. Boris Kollár azt nyilatkozta, a Sme rodina Krištúfková mellett áll.

Forrás: tasr, bumm.sk

Nyitókép: Dnes24.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek