Lezuhant egy kisrepülő Érsekújvár mellett

Lezuhant egy kisrepülőgép az Érsekújvári járásban, Újgúgon (Nový Gúg). Egy személy meghalt, a másikuk állapota kritikus – tájékoztatott Alena Krčová, az egészségügyi mentőszolgálat operatív központjának (OSZZS) szóvivője.

A repülőgép-balesetről vasárnap, körülbelül 11:00 órakor érkezett bejelentés a segélyhívón. „A rendelkezésre álló információk szerint a helyszínen két súlyosan sérült személyt találtak” – tájékoztatott Krčová, aki hozzátette: a baleset helyszínére szárazföldi és légi egységeket is riasztottak.

Mindkét férfi ún. polytraumát szenvedett. „Több testtájék egyszerre sérült, az ellátásukat követően kritikus állapotban szállították őket kórházba. Sajnos, egyikük a kórházba szállítás után röviddel elhunyt” – tette hozzá.

Darina Schreková, a pozsonyi mentőszolgálat (ZZS) kommunikációs osztályának munkatársának tájékoztatása szerint a két, balesetet szenvedett férfi cseh állampolgárok, 57 és 66 évesek.

Az 56 éves férfi életéért az érsekújvári kórházban küzdenek.

Forrás: ujszo.com

Fotó: Rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek