Lopott kocsival menekült egy férfi a zsaruk elől Észak-Komáromban

A kedd reggeli órákban egy 35 éves férfit kaptak el a szlovák rendőrök, miután egy eltulajdonított autóval menekülőre fogta.

A férfi, miután beült a Fiat Puntóba, majd lelécelt vele, nekihajtott egy kerítésnek. Innen még tovább tudott menni. Kitolatott, a rendőrök viszont ekkor észlelték őt és a nyomába eredtek. Felszólították, hogy álljon meg, a férfi ehelyett a gázra lépett és menekült volna tovább, ha nem hajt fel a járdaszegélyre, ami miatt a kocsi le is robbant és már nem éledt újjá.

A tag megpróbált még futva eliszkolni, de a rendőrök elkapták. Felszólították, hogy fújja meg az alkoholszondát, amit viszont többször is elutasított. Mivel a személyazonossága kiderült, a nyilvántartásban fényt derítettek arra is, hogy 2026-ig eltiltották a járművezetéstől. Ezt követően őrizetbe vették.

A tettesnek felelnie kell jármű illetéktelen használatáért, tudatmódosító szer befolyása alatt történt veszélyeztetésért és hivatalos döntés végrehajtásának akadályozásáért.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek