Élő pálmafák és 350 törülköző – ezeket kérte a Red Hot és Dua Lipa a pozsonyi Lovestream fesztiválra

A június 10-én kezdődő Lovestream fesztivál miatt a pozsonyi Tehelné pole stadiont teljesen átrendezték, többek között azért is, mert Dua Lipa egy 25 méteres mólót hoz magával, hogy tudjon járni-kelni a nézőtér és a színpad között.

Az énekesnő 70 tagú kíséretével együtt 9 autóbusszal és 20 kamionnal érkezik. A fesztivál szervezőitől azt kérte, 9 öltöző legyen számára előkészítve, melyekbe specifikus típusú széket rakatott, valamint összesen 350 törülközőre van szüksége.

A Red Hot Chili Peppers zenekar 80 tagú kísérettel, valamint saját szakáccsal érkezik. A szervezőktől 12 öltözőt kértek, egy közösségi szobát, valamint egy meditációs helyiséget élő pálmafákkal.

Forrás: ujszo.com, cas.sk

Fotó: ShutterStock-felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek