Luxuskörülmények között lépett fel a 4 for Dance

Monacói milliárdosok kérték fel sztárvendégnek a magyar táncegyüttest. A Grand Budapest Hotel című film témája köré épült partira minden vendég luxusautókkal érkezett, a 4 for Dance  tagjai is különleges bánásmódban részesültek.

Monacóban_151209_MI8xt3Wig0k6p88FC4FY1ke5MuE5lV0M8EjP7jPV78k

Nem mindennapi meghívást kapott Monacóból a 4 for Dance táncegyüttes. Illés Dánielt, Enyedi Pétert, Bárány Kristófot és Gál Sándort egy hatalmas európai hústerjesztő cég tulajdonosai hívták meg, mivel a Grand Budapest Hotel című film az egyik kedvencük, és szerettek volna egy különleges magyar fellépőt is.

A sztárvendég a 4 for Dance volt, amelynek tagjai a világbajnokságot nyert számuk mellett legújabb koreográfiáikból is előadtak a francia Riviérán található városállamban rendezett partin.

A mintegy háromszáz meghívott Monacóban, a világhírű kaszinó melletti Hotel de Paris-ban mulatott. A résztvevők a Grand Budapest Hotelhez illő kosztümökben jelentek meg. A buli másik különlegessége az volt, hogy a zenét azok a zenészek szolgáltatták, akik a film zenéjének feljátszásban is közreműködtek.

“Életünkben nem láttunk még annyi luxusautót egy helyen, mint amelyekkel a vendégek érkeztek. A luxuskörülményeket jól példázza, hogy a szervezők még arra is figyeltek, hogy az érkezésnél a 20 fokos Monacói időjárásban még hóesést is imitáltak” – mondta Enyedi Péter.

Az idén tíz éves jubileumát ünneplő 4 for Dance táncegyüttes rendszeresen turnézik külföldön, eddig öt kontinens negyven országát járták be, és több mint 1200 műsort adtak.

“A külföldi turnéink változatossága miatt nagyon érdekes látni az ilyen fényűző gazdagságot, hiszen nemrégiben Vietnámban is jártunk a csapattal, ahol a Mekong-delta nyomornegyedének szörnyű életkörülményeit érzékelhettük meg. Hatalmas kontrasztok vannak a világban, melyet nagyon izgalmas, legtöbbször sajnálatos látni” – tette hozzá Péter.

 


Hasonló cikkek