Ma kezdődik a 10 éves Margó Irodalmi Fesztivál

A mai napon veszi kezdetét a jubileumi Margó Irodalmi Fesztivál, több mint 40 programmal, könyvbemutatókkal, sétákkal, koncertekkel a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A tavaly online megtartott rendezvény idén végre élőben is látogatható, így az olvasók személyesen találkozhatnak kedvenc írójukkal. A Margó Irodalmi Fesztivál ráadásul idén 10 éves, ezért pár igazi programkülönlegességgel várják a résztvevőket a szervezők.

 

Az első nap zárásaként egy zenés irodalmi esten mutatják be Závada Péter negyedik verseskötetét, mely a Gondoskodás címre hallgat. Az ezt követő napok pedig rengeteg zenés produkciót, felolvasást, könyvbemutatót és különleges programot tartogatnak a fesztiválra látogatónak.

A Margó Irodalmi Fesztiválon való részvétel védettségi igazolványhoz kötött, a maszkhasználatot pedig az aktuális kormányrendelet szerint szabályozzák a szervezők.

További információ és részletes program: margofeszt.hu

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek