-KiemeltSzínes

20 éve alatt birtney szűz kislányból gátlástalan vamp lett?

Britney Spears, aki nemcsak hangjával és jellegzetes öltözékeivel, de állítólagos szüzességével is hírt szerzett magának, éppen 20 éve énekelte el korszakának egyik  legmeghatározóbb dalát, a “Baby One More Time”-ot. Azóta a cuki hajviseletet szexi fürtökre, a shortot és csomóra kötött inged mini ruhára cserélte. Szakított Justin Timberlake-kel, hozzáment korábbi háttértáncosához és szült neki 2 gyermeket, rajongói szeme láttára bomlott meg az elméje és tolta le hosszú haját tarkopaszra. Zenei is stílusa is sokat változott, a kezdeti popról az elektornikusra nyergelt át.

A 17 évesen sztárrá lett szőke kislány élete a világ szeme előtt változott meg. De milyen az igazi Britney? Ki az a nő, akit Hollywood sztárcsináló gépezete kénye-kedve szerint formált az elmúlt 20 évben?

Britney 2012-ben került fel az Instagramra. A felkerülő képek természetszerűleg karrierjét hivatottak támogatni: főként jól beállított koncertofótokat láthattak a rajongók. 2015-ben azonban egy furcsa változás történt. Britney Instagramon megjelenő képei már nem őt, hanem egészen mást ábrázoltak. A egykori szűz kisasszony szép virágokat, tündéreket, sellőket, mémeket és egyéb, számára kedves dolgokat kezdett el posztolni.

A közösségi médiák elterjedése lehetővé tette, hogy Britney Spears is hitelesen mutassa meg közönségének valódi énjét úgy, hogy személyes élete mégis titok maradjon. Az (egykori) popkirálynő éppen olyasmiről álmodozik, mint a legtöbb lány: szép virágokról, mesebeli lényekről. Lelke mélyén mindig ő a szűz, ártatlan lány. Nem lehet nem szeretni.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés