2019 a kapcsolatok éve – Összeállításunkból kiderül, kinek hogyan alakul a fontossági sorrendje | Pannonmagazin
EzoTér

2019 a kapcsolatok éve – Összeállításunkból kiderül, kinek hogyan alakul a fontossági sorrendje

Néhány napja már tart 2019 és a Merkúr éve, utánajártunk, kinek mit hozhat az esztendő – legalábbis a csillagok szerint.

Megkerestük Oroszlányban Siller Évát, aki nagyon biztató hónapokat jósolt.

Ó és újév találkozásánál nem csak az elmúlt időszakot értékeljük.

– Milyen volt a tavalyi esztendő?

– A Vénusz éve volt 2018. Ez az energia a feltétel nélküli szeretetre tanított. A legtöbb embernél előtérbe került a szépérzék, a kreativitás és az alkotás iránti vágy. Azonban saját tapasztalatom is azt mutatja, az emberiség egy dolgot elfelejtett: élni. Legtöbben gyakorlatilag két idősíkot éltek meg, a múltat és a jövőt. Vagyis egy olyan világot teremtettek maguk köré, ami már nincs és egy olyat, ami még nincs. Alig vették észre a jeleket, hiába nyílt lehetőség anyagi, erkölcsi, tudati és érzelmi területen egyaránt. Azt érzem, a sok szép és jó pillanat mellett a keserűség, a fájdalom és a káosz is felütötte a fejét. Felborult az emberiség értékrendje.

– Mit tartogat 2019, a Merkúr éve?

– Az idén előtérbe kerül a mozgás, a gyorsaság, a kapcsolatteremtési képesség, a kommunikáció és az igaz szó. Ezeken kívül a Merkúr az írás, a tanulás és a kereskedelem bolygója is. Megszűnhet a múlt visszahúzó ereje és ez a szabadság az élet minden területén megmutatkozik. Kialakulhat egy másfajta gondolati és érzelmi világ. Összességében az emberiségnek rá kell döbbennie a világon a legfontosabb dologra, ez pedig a szeretet. Tehát, 2019 a kapcsolatok éve lesz. Az egyedülállók és a szinglik is megtalálják párjukat, de erős kötelék alakulhat ott is, ahol korábban szóváltás és vita volt. Kevesebb lesz a válás, sokan otthont teremtenek és több gyermek születik majd, mint az előző esztendőkben.

– Mikor van a legnagyobb esély a változásra?

– A január hetedike utáni időszak rengeteg lehetőséget rejt magában, aztán a június és a szeptember, valamint az október hónapoknak is kiemelt jelentősége lesz. Végül, a karácsonyi időszak. Nem ártana végre igazi ünnepet megélni ebben az elanyagiasodott és ebben az eltárgyiasított világban.

– Mi vár a csillagjegyekre az előttünk álló hónapokban?

– A Kos ugyan ezentúl is fejjel megy a falnak, de a gondolkodás őt is jellemzi. Racionális, gyors ötletekből dolgozik majd. Nem feszültséggel, hanem átgondolva kommunikál. Ez pedig a munkahelyén és párkapcsolatában is sikereket hoz.

A Bika csökönyös jegy, de a Merkúr most kicsit rugalmasabbá teszi. Emiatt olyan célokat is elérhet, amikre eddig nem volt képes. Érzelmileg is könnyebben nyílik majd meg a szerelemben, főleg nyáron.

Az Ikrek bármilyen ötletét sikerre viheti. Jó döntéseket hoz majd, minden téren.

A Rák gondoskodó, általában az érzelmeivel beszél. Most viszont ő is jobban kommunikál majd, tiszta vizet önthet a pohárba. Anyagi téren is jók a kilátások, nagy lehetőségeket hozhat 2019.

Az Oroszlán mindig segítőkész, gáláns. Szeret a másik embernek adni – és optimista szemléletű. 2019-ben az ő napjai dolgosak lesznek, sok munkát, lehetőséget kap. Fontos, hogy ezek közül kiválassza azokat, amelyek tényleg előbbre viszik.

A Szűz – nek is kijut a jóból, szerencsésnek mondhatja magát. Pénzügyei területén könnyen jött forintokban, nyereményekben is reménykedhet. Ne aggódjon túl sokat, mert akkor elveszik a benne lévő lendület, és eltűnnek a lehetőségei. Szerelmi élete szintén jól alakul, ha párkapcsolatban él, rendeződnek problémái, ha egyedül él, akkor talál magának társat.

A Mérleg ugyancsak jó év elé néz, viszont semmi nem hullik az ölébe. Dolgoznia kell, de munkája kifizetődik. Kapcsolataiban megjelenhet a rivalizálás, irigység, de ezt jól tudja majd kezelni. Házasságban élőknek arra kell törekedniük, hogy esténként soha ne feküdjenek le haraggal, beszéljék meg a gondokat.

A Skorpió érzelmes, megdolgozik minden fillérért. Kitartó a munkában, vagy a kihívások terén, nem fél a kockázatvállalástól. Társukkal kapcsolatban most vigyázniuk kell, hogy ha nehézség adódik, semmiképp ne söpörjék szőnyeg alá a problémákat. Fontos a beszélgetés, úgy megoldhatják a gondokat.

A Nyilas is szerencsés lesz 2019-ben, optimisták, hisznek önmagukban. A bőség éve vár rájuk, érdemes lehet megpróbálkozniuk lottóval. Figyeljenek oda az étkezésükre, alaposan gondolják át, miben szeretnének bőséget.

A Bak hosszabb távú célokat tud majd kitűzni, a Szaturnusz segít nekik megoldani a problémákat, legyőzni az akadályokat. Anyagilag is jól jöhet ki, családot is alapíthat. Sokra becsülik a kihívást, sokat tudnak dolgozni, de meg kell próbálni új lehetőségek után nézni, tudniuk kell, hogy hol a határ.

A Vízöntő váratlan történetekre, hirtelen jött dolgokra számíthat. Nekik is segít majd a rugalmasság. Megteremtik azt a környezetet, amiben szabadon mozoghatnak. Anyagi lehetőségeikre figyeljenek oda, ne költekezzenek túl.

A Halak ábrándos, de most rájön: racionálisabban kell gondolkozni, mindenért kicsit többet szükséges tennie, mint eddig. Pénzügyeire figyeljen oda, mérlegeljen: mi a fontos. A szükséges dolgokra költsön először. Kapcsolatban, házasságban nyugodt vizekre evez.

Válaszút előtt

Siller Éva szerint szoros összefüggésben van a tavalyi és az idei esztendő a kialakítandó értékrendek, a testvériség, az összetartás és a feltétel nélküli szeretet szempontjából. Lapunknak úgy fogalmazott, hogy az emberiség az idén lehetőséget kap egy jobb életre.

Lesznek lélektelenek. Olyanok, akik nem figyelnek oda a belső hangra és a korábbi életekben megszerzett tapasztalatok útmutatására fittyet hányva továbbra is mennek tovább a káosz uralta úton. Lesznek azonban olyan emberek is, bár kevesen, akik a fejlődés és a változtatási lehetőség, vagyis más értékrendek mellett döntenek. Ők az útmutatók, a fényhozók, a mintaadók. Belőlük olyan hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyek sokak számára követendők. Az ő segítségükkel kerülhető el a próféciákban megírt huszonhét éves háború eljövetele. Valójában ezért fontos a 2019-es esztendő, mert az emberiség a szeretet útján lehetőséget kapott egy újabb háború elodázására

– hangsúlyozta lapunknak az oroszlányi jósnő.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB