2021-ben ezekre a helyekre kerestünk a legtöbbször a Google-ben | Pannonmagazin
Google
InternetIT - Tech

2021-ben ezekre a helyekre kerestünk a legtöbbször a Google-ben

A Google Térkép szerint a fővárosban ebben az évben a Budapest Parkra, a Magyar Állami Operaházra és a Vajdahunyad várára, Budapesten kívül pedig a Festetics Kastélyra, a Bory-várra és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumra kerestek rá a legtöbben – közölte a Google sajtóirodája az MTI-vel szerdán.

A fővárosban népszerű volt még a Terror Háza és a Magyar Nemzeti Múzeum, Budapesten kívül sokan érdeklődték a Diósgyőri vár és a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed iránt is.

Magyarországon a legjobb értékeléssel rendelkező kulturális látnivalók a Flippermúzeum, a Centrál Színház, a Müpa, a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház voltak.

2021-ben Európa-szerte a párizsi Louvre Múzeum és a londoni British Museum volt a legnépszerűbb látnivaló a keresésekben – áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy a Google Térkép segítségével az ünnepek közeledtével el lehet elkerülni a túlzsúfolttá vált üzleteket és éttermeket is, az Area Busyness eszköz pedig megmutatja, hogy a város különböző részei mennyire forgalmasak.

Ezzel elkerülhetővé válnak a szezonális torlódások az olyan helyek környékén, mint a jégpálya vagy a karácsonyi vásár – áll a közleményben.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB