4 Hasznos RAVAK termék otthonra | Pannonmagazin
HírExtra

4 Hasznos RAVAK termék otthonra

Fürdőszoba-felújítás RAVAK termékkel
Egy fürdőszoba felújítása nagy feladat. Ezúton a RAVAK márka ismertetésével és termékei bemutatásával szeretnénk segítséget nyújtani.

A cég arra szakosodott, hogy az utolsó részletig átgondolt, átfogó megoldásokat kínáljon a fürdőszobák berendezése terén. Akrilkádak, zuhanykabinok, mosdók, szaniter kerámia, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók a kínálatukban. A RAVAK több, mint 50 országban van jelen. Egyedülálló jellegzetessége, hogy a fürdőszoba méretétől függetlenül, koncepciókat ajánl a vásárlóknak. A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent.

RAVAK konfigurátor, amely segít az egyedi megoldásokban
A RAVAK választékában többféle méretű, formai kialakítású zuhanykabin és zuhanyajtó, valamint kádparaván található.  Egyedi igények esetén lehetőség van a standard mérettől eltérő zuhanykabinok, zuhanyajtók és kádparavánok megrendelésére is. Ebben nyújt segítséget a RAVAK egyedi konfigurátora, amellyel személyre szabottan tudjuk kialakítani fürdőszobánkat.

RAVAK fürdőszoba koncepciók – komplett megoldások, egységes arculat

A RAVAK cég számos fürdőszobai koncepciót dolgozott ki és kínál. A nyolc stílusosan összehangolt egység – fürdőszobai koncepció -, nem csupán kádat és a hozzájuk tartozó mosdót, hanem kádparavánt, fürdőszobabútort és csaptelepet is tartalmaz. A „Chrome” fantázianevű, a legszélesebb összehangolt koncepció a magyar piacon, mely közel 250 darabból áll (fürdőkádak, kádparavánok, zuhanykabinok, zuhanytálcák, ezen kívül zuhanyfolyóka, WC, bidé, mosdók, fürdőszobabútor, csaptelepek, fürdőszoba kiegészítők). Az említett termékcsalád egységes esztétikai jegye az ovális forma, melynek köszönhetően jól variálható.

RAVAK kádak

A RAVAK kádak sikeres tervezők munkájának eredményei. Mint a világhírű, elsősorban luxusautóiról ismert Storz vagy a cseh Design Nosal stúdió, amely a RAVAK cégnek gyártott kádjaival több tekintélyes díjat nyert már el. Az innovatív megoldásoknak és a tökéletes dizájnnak köszönhetően. A praktikus formák és a RAVAK akrilkádak többségének belső tere lehetővé teszik, hogy a kád zuhanykabinként is működjön. Így adott méret esetén maximális teret biztosítanak mind a fürdéshez, mind a zuhanyozáshoz. A cég kínálatát bőséges forma és méretválaszték jellemzi: RAVAK slim kádak, térben álló kádak, aszimmetrikus kádak, szimmetrikus sarokkádak, valamint téglalap alakú kádak.

RAVAK csaptelepek

Rendkívül széles a csaptelep kínálat; kád, mosdó, zuhany, bidé, falsík alatti és mosogató változatok is megtalálhatóak. Érdemes kiemelni a Chrome kádtöltő csaptelepet, aminek különlegessége, hogy a víz beömlő egyben a zuhanyváltó funkcióját is betölti. Szinte egyedüliként van jelen a csaptelep piacon. A RAVAK csaptelepek minőségéért, de főleg a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért, a több mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor kezeskedik. Beszerelésük rendkívül egyszerű!

RAVAK zuhanytálcák

Egy RAVAK zuhanytálca bármely fürdőszoba dísze lehet, függetlenül attól, hogy akril vagy öntött műmárvány (őrölt dolomit és mészkő keveréke műgyantába ágyazva) alapanyagról van szó. Az utóbbi típus három féle módon telepíthető: 1. tartólábra, ebben az esetben előlap beépítése szükséges. 2. Közvetlenül a meglévő burkolatra ragasztva. 3. Padozatba süllyesztve, így a burkolattal egy szintbe kerül, amivel megkönnyítjük a zuhanyzótérbe való belépést, a mozgásukban korlátozottak és az idősebb korosztály számára.

RAVAK zuhanytálca vásárlása nem túl bonyolult

, hiszen a kínálat rendkívül széles. A megrendelést követően a visszaigazolás e-mailben történik, és a rendelés a 30%-os előleg befizetését követően válik elfogadottá. A megrendelés elküldése után 24 órán belül a vásárló visszaigazolást kap a szállítás időpontjáról, módjáról és költségeiről.

Összegezve: A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Meghatározó szerepet tölt be több, mint 50 országban a fürdőszobai berendezések és – kiegészítők piacán. Egyedülálló jellegzetessége, hogy a fürdőszoba méretétől függetlenül, koncepciókat ajánl a vásárlóknak. Egyedi igények esetén lehetőség van a standard mérettől eltérő zuhanykabinok, zuhanyajtók és kádparavánok megrendelésére is. A RAVAK megkönnyítette a tervezést; konfigurátor segítségével személyre szabottan alakíthatjuk ki fürdőszobánkat.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB