"magyar_online_kaszinó_20bet"
Extra

A 20bet magyar online kaszinó áttekintése a LegjobbKaszino portálon

A szerencsejáték tevékenység Magyarországon 2014 óta legális. De ahhoz, hogy engedélyt szerezzen az online kaszinó indítására, az operátorok kötelesek egyes követelményeket teljesíteni — nyitni egy szárazföldi játékklubot

2021 júliusában a legtöbb magyar online szerencsejáték intézmény úgynevezett cross licencel működik. A 20bet platform itt nem kivétel. Mivel az online kaszinó népszerű a magyarok közt, Tolnai Tibor pókerjátékos a LegjobbKaszino weboldalán részletesen beszámol az internetes intézményről. Gyakran tekintések szerint, legjobb online kaszinó Magyarországon.

A legjobb magyarországi legális kaszinóiról szóló weboldal számára a szerző tanulmányozta a játékosok véleményét a szerencsejáték weboldal működéséről, tesztelte a szoftvert, miután kialakította a szakértői véleményét. A LegjobbKaszino weboldalon található áttekintésnek köszönhetően az olvasók saját maguk döntenek majd, hogy mennyire alkalmas a játékhoz a 20bet internetes klub.  Az oldal részletes elemzéseket tartalmaz más szerencsejáték -létesítményekről is: Rabona, EnergyCasino, Unibet, Bet365.

Rövid beszámolás a 20bet online kaszinóról

A „20bet magyar online kaszinó ?”— különböző portálokon sok játékos ezt a kérdést teszi fel. Nem, a szerencsejáték weboldal a TechSolutions N.V. tulajdona, székhellyel Curacao fővárosában, Willemstadban. A TechSolutions az iGaming és sportfpgadás terén szakosodott. A cég legálisan működik, amit Curacao és Kahnawake licencek, №8048/JAZZ2017-067 és a №00867, is megerősítenek.

A virtuális klub választéka körül-belül 4000 szórakozást tartalmaz. A kollekció tele van szerencsejáték-ipar világhírű és újonnan megjelent szolgáltatók termékeivel. A Microgaming, GameArt, NetEnt, Rab Cat, Quickspin, Tom Horn, Belatra, Igrosoft által bemutatott fejlesztések.

A katalógus nyerőgépek, élő kaszinó, asztali- és kártyajátékokból áll. A fogadóknak ajánlott a népszerű sporteseményekre fogadni: jégkorong, kosárlabda, futball, küzdősport. Támogatnak az esport versenyeket.

Az élő kategóriába tartoznak a bakkara, póker, rulett, tévéműsorok, bingó, blackjack. A folyamatokat a vezető szolgáltatók speciálisan felszerelt stúdióiból közvetítik. v A szoftvert nem lehet ingyenesen tesztelni, minden szórakozás csak valódi pénzben játszható.

Fontos megjegyzések

Csak regisztrált felhasználók játszhatnak pénzért. Csak felnőttkorú és területi alapon alkalmas felhasználók játszhatnak. Vannak némely korlátozások — a regisztráció tilos Oroszország, Ukrajna, USA, Litvánia, Lettország lakosai számára. A tiltott országok teljes listája megtalálható a kaszinó honlapján.

A 20bet kaszinóban elvégzett regisztráció után a játékosok üdvözlő bónuszt kapnak. A felhasználó aktíválhatja vagy elutasíthatja a promóciót. Az első lehetőség kiválasztásakor szükséges felhasználó név által bejelentkezni a weblapon, átmenni a megfelelő fülbe és gombra kattintani. A budapesti fogadók és játékosok számára külön bónuszprogram létezik.

A magyar játékosok forintban, euróban fogadhatnak. A pénznemet a regisztráció során választják ki. Javasolt A befizetés és a kifizetések fogadása a legnépszerűbb fizetési rendszerekkel:

●       VISA;
●       MasterCard;
●       Neteller;
●       Skrill;
●       Jeton;
●       Neosurf;
●       PaySafeCard.

Lehet kriptovalutával fizetni — Ethereum, Bitcoin, Litecoin. A minimális betét 3500 forint. A nyeremények felvétele 24/7 történik.

A 20bet online kaszinó pozitív és negatív oldalai

Alapulva a Reddit és a TrustPilot népszerű oldalain közzétett számos játékosok véleményén, a LegjobbKaszino honlap szerzője Tolnai Tibor, kiemelte a 20bet szerencsejáték klub előnyeit és hátrányait. A főszerkesztő elemezte azokat a sajátosságokat, amelyek kizárólag magyar felhasználókra vonatkoznak.

Az online intézmény előnyei:

●       neves szabályozók engedélyei;
●       a különböző szórakozások nagy választéka;
●       bónusz ajánlatok széles kínálata;
●       magyar nyelvű interfész;
●       nemzeti valuta támogatása;
●       a támogató szolgáltatás éjjel-nappal dolgozik.

De az előnyok mellett a klub hátrányokkal is rendelkezik. A legsúlyosabbak a következők:

●       a letölthető alkalmazás hiánya az Android és iOS rendszerhez;
●       a pénzfelvétel lehetséges csak három betét kijátszás után;
●       a felelőségteljes játék szabályzat nincs teljesen kidolgozva.

Néhány hiányosság ellenére a 20bet szerencsejáték intézmény sokkal több előnnyel rendelkezik.

Tippek a szerencsejáték klub kiválasztásához

Önállóan kiválasztani egy méltó játékklubot elég nehéz. Ezért Tolnai Tibor szerző a LegjobbKaszino weboldalon felsorolja azokat a sajátosságokat, amelyekre egy kezdő játékosnak szükséges figyelni:

1.     Az engedély száma. Némely becsületlen online kaszinó átmásolja az engedélyezési dokumentumot. Az operátor engedély számát a szabályozó hivatalos honlapján ellenőrizhető.

2.     Nyeremények, díjak elérhetősége. Az ilyen eredmény arról tanúskodik, hogy a szerencsejáték intézmény törekszik a szolgáltatás és a szolgáltatások minőségének javítására.

3.     A nyerőgépek visszatérési együtthatója. A magas RTP szint gyakori győzelmeket jelez.

4.     A támogatással való kapcsolatfelvétel módjai. A tisztességes szerencsejáték klubok számos lehetőséget kínálnak a kapcsolatfelvételre: online chat, forródrót, e -mail. Az üzemeltetőknek azonnal válaszolniuk kell a kérdésekre, és teljes választ kell adniuk.

Felelőségteljes szerencsejáték

A biztonságos virtuális klubok mindig figyelmeztetik a felhasználókat a szerencsejáték-függőségről. A szerencsejáték-függőség megelőzése érdekében önkorlátozó intézkedések vannak — korlátoznak a téteket, a játékmenet idejét.  Amikor ilyen módszerek nem segítenek, a weboldalakon találhat speciális központokra mutató linkeket. Magyarországon a legnagyobbak az Emberbarát Alapítvány Alkohol-Drogrehabilitációs Intézete és a Szerencsejáték-függőség Megelőzési Segítő Központ.

 

 

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB