EzoTér

A csillagjegyek hogyan oldják meg a problémáikat? 2. rész

Avatar

Az első részben már szó volt arról, hogy a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán és a Szűz hogyan gyűri le az akadályokat. Most jöjjön a másik 6 csillagjegy. 

MÉRLEG: – El kell dönteni, menjünk vagy ne menjünk. Vajon érdemes-e nekivágni? Ki kell értékelni. De előbb még össze kell békíteni a KOS-t a RÁK-kal. Ha tökéletes harmónia uralkodik, akkor elindulhatunk. Mindennemű viszály veszélyezteti az átkelés sikerét, így én mindenkivel jó kapcsolatot alakítok ki. Út közben énekelünk, megcsodáljuk a természet szépségeit, és ügyelünk a belső kiegyensúlyozottságra. 

A mérleg mindig az egyensúlyra törekszik, a harmónia számára mindennél többet jelent, sokszor még a problémák megoldásánál is. 

SKORPIÓ: – A küldetést lehetetlen teljesíteni, de mi megpróbáljuk. A hegy gyomrán keresztül kellene menni. Az is lehet, hogy meghalunk út közben. De nem baj, a célért szép meghalni! Vannak itt gyávák, akik félnek! Pedig izgalmas dolog a halál, és a szenvedés még érdekesebb. A RÁK-ot egy kicsit megszurkáljuk a gyenge pontján… Ez a túlélő-tábor igazán nekem való! Ami nem öl meg, az erősít! 

A skorpió nem ismer lehetetlent, a problémákat feladatként kezeli, amiket akkor is megold, ha tűzön-vízen kell keresztül mennie. Közben persze kritikus énje is felszínre kerül.  

NYILAS: – Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Az én küldetésem feljutni a csúcsra, és onnan elérni az eget! Minden, ami szép és tökéletes, az odafent van. Ez a hegy sem véletlenül került ide, az Égieknek célja volt vele. Ezt próbálom a többieknek is elmagyarázni, de nem értik. Addig nem indulhatunk el, amíg meg nem kapom az égi jelet! Addig meg boncolgatom itt lent tovább a lét értelmét… 

A nyilas mindent spirituálisan értelmez, hisz benne, hogy a problémák megoldásával egy kicsivel közelebb kerül az élet értelmének felfedezéséhez.  

BAK: – Márpedig innen egy tapodtad sem tovább. Nem! Azért sem! Itt szabályok vannak. Szigorú rendben felsorakozunk, lehajtjuk a fejünket, és várunk, amíg a hegy magától tovább nem megy! Lehet, hogy nagyon sokat kell várni, de a kitartás az erényem. A többiek ugyan nem szeretnek, pedig akarom, hogy szeressenek! Én is szeretem magamat. De a kötelesség még a szeretetnél is fontosabb. Ez a világ pedig zord és kegyetlen. 

A bak a kitartásáról, állhatatosságáról híres, a problémák megoldása kőkemény munka számára. Általában csak akkor lendül neki a feladatnak, ha feltétlenül muszáj.  

VÍZÖNTŐ: – Átkelni a hegyen? Nem jó elgondolás. Hát én inkább megkerülöm, vagy keresek egy másik utat a hegy alatt. Csakazértse megyek a birkák után. Aki akar, velem tarthat. Tudom, hogy létezik egy másik út, ami sokkal ideálisabb mindenki számára. Lényeg, hogy érzelmeitekkel ne közelítsetek, nekem objektívnek kell maradnom. Engem ne utasítson senki! A szabályok pedig arra valók, hogy megszegjük őket! 

vízöntő igazi eredeti személyiség, aki mindig új utakat, megoldásokat keres. Pont ezért neki sokszor tovább tart a problémamegoldás, de általában ő az, aki közben feltalál valami új dolgot, technikát.  

HALAK: – Fáj a lábam, ha hegyet kell mászni, de azért sodródom veletek és alkalmazkodom. Igazából nem is érdekel, hová megyünk, és miért. Nem az a lényeg, hanem az út maga. Közben úgyis álmodozom, meg segítek mindenkinek, és Istenhez imádkozom. Ő majd vigyáz ránk, tudom, mert én jóban vagyok az „Öreggel”. A szeretetnél nincs is fontosabb. Ezen most elérzékenyültem… 

A halak szeret elrévedezni a problémáin, azokkal inkább elméleti síkon foglalkozik, a cselekvés már nem az ő terepe. Sokszor kell neki valaki, aki támogatja vagy épp megoldja helyette a feladatot. 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB